Tudd meg, miért érdemes teljes hőszigetelő rendszert vásárolni!

Hőszigetelés

Ha egy épületet hőszigeteltet valaki, akkor hamar rájöhet, hogy hőszigetelő anyagból rengeteg gyártó kínál különböző konstrukcióban, különféle minőségű és árfekvésű termékeket.
Elsőre kicsit talán nehéz is átlátni a dolgot, hiszen az alacsony ár sokak számára csábító lehet, vagy épp a jól csengő, és jól ismert márkanév fogja meg az embert.
A hőszigetelés, illetve a hőszigetelőrendszer több komponensből áll, ezért is nevezik rendszernek, és ezt meg lehet vásárolni akár külön-külön, és komplett rendszerként is egyben.
Ha külön-külön veszünk meg minden komponenst, akkor lehet, hogy kicsit olcsóbban jövünk ki. Egyik gyártó az egyik komponenst adja olcsóbban, a másik egy másikat, így összességében olcsóbb lehet az egész.
Azonban jó tudni, hogy a komplett hőszigetelő rendszer milyen előnyöket hordoz magában!
A hőszigetelő rendszerekre ugyanis rendszergaranciát kínál sok gyártó. Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen garanciális jellegű gond adódna vele, akkor a gyártótól egyértelműen kérhetjük a garanciális kártérítést. Sőt, a rendszergaranciában hosszabb garanciális időt is kaphatunk! Viszont ha külön-külön komponensenként vásárolunk össze egy hőszigetelő rendszert, akkor már esetekben rövidebb a garancia, sőt, lehet, hogy a gyártók egymásra kezdenek majd mutogatni egy garanciális hiba esetén, amit biztosan senki sem szeretne.

Megosztás