Milyenek a felnőtt puzzlek?

Puzzle felnőtteknek

A puzzle játékok nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek nagyszerű szórakozás. A felnőttek nagyobb méretű és nagyobb darabszámú képkirakót használnak. Minél nagyobb a darabszáma egy puzzlenak annál nagyobb a kihívás a kép elkészítése, de annál nagyobb is az öröm a kirakásnál. Az elmúlt években egyre többen próbálják ki ezt az időtöltést. A felnőtt puzzle képeket egyedül, de csoportosan is ki lehet rakni.

Milyen képek vannak a felnőtt puzzlek-on?Számtalan kép típus szerepel a felnőttek részére készült puzzlek-on. Elsősorban a felnőttek számára ismert és népszerű képek szerepelnek, de vannak gyerek képek is, hiszen a felnőttek is voltak gyerekek és a nosztalgia faktor működik. Így lehetnek Disney meseszereplők is, de kicsit modernebb képi megoldással

Melyek a leggyakoribb képek típusok a felnőtt puzzle-n?- ismert tájkép puzzle
- gyakran látogatott városok látképe: New York, Párizs, Róma, Budapest
- ismert színész, zenész arcképe: Marylin Monroe, Elvis, Bud Spencer
- filmhősök : Star Wars, DisneyHercegnők, Disney
- festmények : Da Vinci,
- épület fotók
- állatok

Kik a legjobb puzzle gyártók ?A felnőtt puzzlek gyártása során több lényeges dologra kell figyelni, hogy megfelelő legyen a puzzle felnőtteknek. Talán legfontosabb a kép felbontása és színei, a papír vastagsága és minősége, tartóssága, és a hiánytalan csomagolás. Nagyobb felnőtt puzzle gyártók:

- Trefl
- Ravensburger
- Clementoni

3D puzzle felnőtteknekAz egyik legnépszerűbb újdonság a Ravensburger gyártól a 3D puzzle. Ez a puzzle törhetetlen műanyag elemekből készül, és nem lapos képet, hanem térbeli alakzatot lehet belőle építeni, pl a autót, cipőt, dobozt, épületeket.
A puzzle elemek úgy vannak kialakítva, hogy az egyik oldalán a külső kép szerepel , míg a másikon a sorszámok, így könnyítik meg a puzzle építést a felnőtteknek.

A puzzlek ideálisak karácsonyi, születésnapi ajándéknak felnőtteknek is.

Megosztás